CSM București, în pericol să nu se califice în Final Four. Pentru prima dată de când joacă în Liga Campionilor

CSM Bucureşti are șanse mici să ajungă în Final Four-ul Ligii Campionilor în acest an, după ce a pierdut cu 31-26 prima manșă cu Metz, chiar pe teren propriu.

Campioana României a avut multă dorință, dar nu a avut la fel de multe resurse ca și campioana Franței, Jovanka Radicevic și Andrea Lekic au jucat la nivel de finală de Liga Campionilor, reușind 19 goluri împreună, dar nu au avut „motoare” la fel de puternice și pe celelalte poziții. De partea cealaltă, Metz a crezut tot timpul că va câștiga acest meci, drept dovadă că nu i-a dat nicio șansă adversarei să conducă măcar o dată pe parcursul celor 60 de minute.

Diferența maximă a fost atinsă în minutul 37, scor 13-19. CSM București a ratat startul în fiecare repriză, 0-5 în prima parte și 13-19 în partea secundă de la 12-14, astfel că tot timpul a alergat după adversară. Chiar dacă în ultimele 15 minute a avut speranțe că pot reveni din nou, „tigroaicele” nu au avut și forța. Fie au mai apărut greșeli, fie nu a mai ținut poarta, fie au avut niște faze litigioase, tratate de cuplul de arbitri doar în favoarea echipei Metz.

La scorul de 31-26, Metz este în proporție de 95% calificată în premieră în Final Four. CSM București nu și-a făcut însă viața atât de grea în acest meci, ci până aici, din moment ce a ajuns la o asemenea confruntare.

CSM Bucureşti – Metz 26-31 (11-14)

Ion, Ungureanu, Grubisic – portari; Udriştioiu, Radicevic 10, Curea 1, Lekic 9, Jacobsen, Bazaliu, Lazovic 3, Omoregie 1, Marin, Constantinescu, Manea 1, Hagman, Mehmedovic 1. Antrenor: Dragan Djukic

Glauser, Kapitanovic, Dos Reis – portari; Edwige 5, Zaadi 5, Flippes 2, N’Gouan 1, Nocandy 2, Houette 3, Levsha, Kanor 4, Zych, Smits 6, Maubon 1, Niombla 2, Di Ricco. Antrenor: Emmanuel Mayonnade.

Foto: Mediafax