CSM București a terminat anul cu o înfrângere în Liga Campionilor

CSM București s-a calificat cu trei puncte pentru grupele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de Rostov Don cu 23-22, în deplasare, în ultimul joc din prima fază a competiției.

Tigroicele” au avut o primă repriză proastă, în care au fost conduse și la opt goluri diferență, arătând însă ca o adevărată echipă cu pretenții în partea secundă.

Adrian Vasile a jucat cu doi pivoți în atac și 7 vs 6 în repriza a doua, iar CSM București a reușit să revină până la un gol diferență în ultimul minut, având în Cristina Neagu o handbalistă decisivă. Dar echipa a plătit totuși tribut pentru evoluția din prima parte. Astfel, Rostov a câștigat cu 23-22 și pornește în avantaj cu două puncte față de CSM București în Main Round.

Rostov Don – CSM București 23-22 (14-7)

Pessoa, Mekhdieva, Sedoykina; Abbingh, Behnke 1, Bobrovnikova 3, Borshchenko 1, Kalinichenko, Kozhokar 1, Kuznetsova 3, Makeeva 3, Managarova 3, Maslova, Sen 2, Sudakova 1, Vyakhireva 5

Dedu, Grubisic, Ion; Curea 2, Cvijic 2, Grbic 1, Klikovac 1, Lekic, Martin 4, Moisă, Neagu 8, Omoregie, Perianu, Pintea 4, Torstensson, Vâlcan

Sursa foto: CSM București / Facebook