CSM București a luat startul pentru noul sezon. Tomas Ryde: „Este clar că vrem să câștigăm tot”

CSM București a dat azi startul pregătirilor pentru sezonul 2019-2020, în care își dorește și o revanșă după un an competițional deloc reușit. Echipa antrenată de Tomas Ryde a plecat la drum cu multe noutăți, având practic un lot schimbat în proporție de 50%.

Cristina Neagu mai are nevoie de 4-6 săptămâni de recuperare, iar revenirea ei pe teren este preconizată pentru începutul lunii octombrie.

Iată ce au declarat antrenorul Tomas Ryde și trei dintre noile achiziții ale CSM la startul pregătirilor:

Tomas Ryde: „Nu trebuie să vorbim foarte mult despre obiective, este clar că vrem să câştigăm tot. Nu avem garanţia că putem câştiga toate turneele, dar avem o echipă foarte bună şi trebuie să funcţionăm ca o echipă. Am vorbit foarte clar, trebuie să avem o comunicare foarte bună. Dacă nu o vom avea, va fi imposibil să câştigăm”

Crina Pintea: ”Dacă vă uitaţi individual, se poate spune că avem echipă mai bună decât anul trecut, dar important este să fim unite şi să ne înţelegem bine în joc. Şi anul trecut, echipa a fost foarte bună, dar important este cum suntem în teren”

Carmen Martin: ”Trebuie să muncim ca să facem din această echipă una adevărată, care să aibă şanse la orice. Obiectivele noastre sunt să cucerim totul, avem echipă pentru asta, trebuie doar să muncim foarte bine şi intens pentru a avea şanse să câştigăm totul”

Nora Mork: „Am simţit că am nevoie de o schimbare în cariera mea, de aceea am venit la Bucureşti. Cred că aici sunt jucătoare fantastice, mi-a plăcut când am jucat aici, împotriva lor, şi am zi, de ce nu? Sunt multe jucătoare noi la echipă, unele au fost accidentate şi vor reveni, cred că suntem o echipă foarte puternică”

Lotul CSM Bucureşti pentru sezonul 2019-2020

Portari: Jelena Grubisic, Denisa Dedu, Mădălina Ion

Extreme stânga: Iulia Curea, Itana Grbic, Bianca Marin

Interi stânga: Cristina Neagu, Claudia Constantinescu, Linnea Torstenson, Gabriela Perianu

Centri: Andrea Lekic, Elizabeth Omoregie

Interi dreapta: Nora Mork, Andrea Klikovac

Extreme dreapta: Carmen Martin, Laura Chiper

Pivoţi: Crina Pintea, Dragana Cvijic, Ștefania Jipa