Cristina Vărzaru și Sorin Dinu au ajuns la EHF! Alexandru Dedu a pierdut alegerile

Cristina Vărzaru și Sorin Dinu au fost aleși azi în structurile Federației Europene de Handbal, în cadrul Congresului de la Viena. Michael Wiederer a primit un mandat de încă 4 ani în fruntea handbalului din Europa.

Sorin Dinu a fost votat vicepereședinte la Curtea Handbalului, prima instanță de judecată. Cristina Vărzaru a fost alesă la rândul ei în Comitetul Națiunilor la feminin. Alexandru Dedu și-a retrsas candidatura pentru Comitetul Executiv. A sesizat probabil că nu are nicio șansă să fie ales. A candidat pentru Comitetul Națiunilor la masculin, dar a pierdut alegerile.

Iată cum s-au încheiat alegerile:

Președinte: Michael Wiederer.

Comitetul Executiv: Stefan Lovgren (Suedia), Francisco V. Blazquez Garcia (Spania) și Franjo Bobinac (Slovenia).

Comitetul Națiunilor la feminin: Nodjialem Myaro, Leonor Mallozi, Paola Fiorillo, Pirje Orasson, Sarka Drozdova și Cristina Vărzaru.

Comitetul Națiunilor la masculin: Morten Stig Christensen, Ingo Meckes, Jari Henttonen, Fintan Lyons, Mark Schober și Bertrand Gille.

Curtea de Handbal: Andreas Thiel, Sorin-Laurențiu Dinu, Matea Horvat, Urmo Sitsi, Shlomo Cohen, Alan Grima, André Hommen și Yvonne Leuthold.

Curtea de Apel: Markus Plazer, Nicolae Vizitiu, Ketevan Koberidze, Ilona Tordai, Izet Gjinovci, Robert Czaplicki și Milan Petronijevic.

Consiliul Curții de Arbitraj: Giorgio Tedesco, Remy Levy.

Comisia de Competiții: Jan Kampmann (Danemarca, competiții masculin), Diana Box Alonso (Spania, competiții feminin), Dragan Nachevski (Macedonia de Nord, Arbitri).

Prim vicepreședinte: Predrag Boskovic (Muntenegru).

Președinte Comisie de Competiții: Bozidar Djurkovic (Serbia)

Vicepreședinte Financia: Henrik La Cour (Danemarca).