Cristina Neagu, mesaj pentru omul care a ajutat-o la greu în ultimele 11 luni

Cristina Neagu a avut o primă reacție după revenirea în țară de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Căpitanul echipei naționale a ținut să-i mulțumească public omului care a ajutat-o foarte mult în ultimele 11 luni să revină pe teren, este vorba despre medicul Florin Oancea, care activează și la CSM București.

„Fiind acasă zilele acestea, am avut puțin timp în care să mă gândesc în liniște la toată perioada aceasta. Așa cum mulți dintre voi știți deja, cu mai puțin de o lună înainte de începerea Campionatului Mondial de Handbal nici măcar nu știam dacă o să pot să particip, dar făceam în fiecare zi tot ceea ce depindea de mine astfel încât să reintru pe teren. Însă, puțini dintre voi știți faptul că în toata perioada de după accidentare, am avut lângă mine câțiva oameni care mi-au fost alături necondiționat și au făcut tot ce a depins de ei astfel încât să revin pe teren. Iar una dintre aceste persoane este doctorul Florin Oancea, medic specialist ortopedie şi traumatologie, care m-a ajutat în anul acesta oricând am avut nevoie și căruia vreau să îi mulțumesc pe această cale”, a precizat Cristina Neagu pe pagina personală de Facebook.

Interul stânga a avut prima colaborare cu Florin Oancea încă din 2006, pe când au fost în aceeași tabără la Rulmentul Brașov.

„Pe doctorul Oancea îl cunosc din 2006, de când jucam la Brașov, dar în aceste ultime 11 luni în care au fost atât de multe momente de îndoială și am întâmpinat multe probleme, el a găsit mereu timp și răbdare să îmi fie alături, cum a știut mai bine și ca un bun profesionist. Mulțumesc, doc!”, a concluzionat Cristin Neagu.