Cristina Neagu: „Ambros Martin a antrenat echipa României în ultimii 3 ani, iar dacă era pe drumul cel bun sau nu atunci în mare parte acest lucru i se datorează”

Cristina Neagu a vorbit în premieră despre plecarea lui Ambros Martin de la echipa națională, cu un an înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

„Pentru mine a fost un şoc să aflu că Ambros nu mai este selecţionerul României. Nu ne aşteptam. El vorbea mereu despre Jocurile Olimpice. Nu am înţeles ce s-a întâmplat, nu ştiu despre ce a fost vorba, dar dacă el aşa a ales, să lase naţionala cu un an înainte de Jocurile Olimpice, cred că nu este fair-play. Din punctul meu de vedere nu se cuvine să faci ce a făcut el, nu în acest moment. A antrenat echipa României în ultimii 3 ani, iar dacă era pe drumul cel bun sau nu atunci în mare parte acest lucru i se datorează”, a declarat Cristina Neagu.

Ambros Martin a renunțat la echipa națională în primăvară, iar în urmă cu câteva săptămâni a fost anunțat noul selecționer al Rusiei. De curând, antrenorul a motivat că a renunțat la România pentru că a simțit că echipa nu mai poate progresa.

Cristina Neagu a mai spus că își dorește să ajungă la Campionatul Mondial, acesta fiind unul dintre cele mai importante sezoane ale carierei, dar în acest moment se concentrează pe revenirea ei în teren.

Sursa foto: csmbucuresti.ro