Cristina Neagu a trecut peste Covid-19 și revine în partida CSM București – FTC Rail Cargo

Cristina Neagu a revenit la antrenamentele echipei CSM București, după ce a fost afectată de coronavirus, și va juca duminică în partida cu FTC Rail Cargo din Liga Campionilor (ora 17:00).

Mereu e dificil să joci împotriva lui FTC, au relații de joc construite în mulți ani, au viteză de joc și de pasare foarte bună. Dacă nu le oprim, viteza lor comparată cu gabaritul nostru în apărare ar da un avantaj pentru ele. Cu siguranță știm ce ne așteaptă și suntem pregătiți. Ele sunt luptătoare, așa cum am văzut și în ultimul meci din Danemarca, unde au reușit să câștige, deși n-au avut multe jucătoare. Diferența în astfel de meciuri o face echipa, energia, relaționarea, modul în care jucătoarele comunică. Când un grup se poate privi în ochi, lucrează unitar, aceasta este cea mai mare valoare a echipei. Mă bucur că de foarte multe ori noi am demonstrat-o și sper să o facem încă o dată duminică”, a comentat antrenorul Adrian Vasile.

În staff-ul echipei a fost cooptat Mehmedalija Mulabdic, antrenor cu portarii. În cariera de jucător a adunat peste 30 de selecții în naționala Iugoslaviei și 40 de selecții în naționala Bosniei.