Crina Pintea? „Face tot ce trebuie în echipă”. Denisa Dedu? „Acum e undeva între primele 10 din lume, dar cred că până la finalul sezonului poate ajunge între primele 3”

Într-un dialog cu fanii CSM București, Tomas Ryde a făcut o scurtă caracterizare a elevelor sale după evoluțiile din cele din două turnee de pregptire din Germania și Suedia, unde echipa a susținut nu mai puțin de șapte meciuri de pregătire.

Iată care au fost concluziile lui Tomas Ryde, conform site-ului oficial al clubului:

Andrea Kilkovac. „Nora nu a jucat în ultimul meci, așa că am folosit-o pe Klikovac și pe atac. Ne-a surprins pe toți, inclusiv pe Adi (n.r. Vasile), care lucrează de ceva timp cu ea la naționala Muntenegrului. A jucat foarte bine, ne-a și spus că a trecut ceva timp de când n-a mai jucat atât de mult în atac.

Gabriela Perianu. „Nu a făcut deloc faza de atac timp de 2 ani la Siofok, iar acum a jucat aproape în fiecare secundă. A făcut o mulțime de lucruri bune pe teren, dar trebuie să învețe să-și asume mai multă responsabilitate ca să poată deveni un aruncător, să fie mai agresivă în anumite situații”.

Denisa Vâlcan. „Este o mare, mare surpriză pentru multe dintre jucătoare și pentru staff-ul tehnic. Am urmărit-o la EURO U19 și a devenit din ce în ce mai bună de la un meci la altul”.

Crina Pintea. „Face tot ce trebuie în echipă, atât pe faza de atac, cât și pe apărare. Mai mult de-atât, susține echipa, iar asta e important”

Laura Chiper – Moisă. „Nu am fost foarte mulțumit după prima săptămână de pregătire din iulie, am fost complet sincer cu ea despre asta și i-am spus că trebuie să te motivezi și să faci mai mult antrenament fizic decât ce faci alături de echipă, iar la aceste două turnee am fost foarte mulțumit de felul în care a evoluat. A jucat foarte mult pentru o extremă dreaptă în 9 zile, iar asta este extrem de dificil și acesta este lucrul care mă mulțumește”.

Denisa Dedu. „Este pe drumul cel bun în a deveni unul dintre cei mai buni portari din lume. Acum e undeva între primele 10, dar cred că până la finalul sezonului poate ajunge între primele 3, așa că pot să văd lucrurile așezându-se în felul acesta”