Corona Brașov a transferat o campioană mondială și a ajuns la cinci achiziții

Corona Brașov a ajuns la un acord de transfer cu pivotul naţionalei Braziliei, Elaine Gomes (27 de ani). Handbalista a evoluat în ultimul sezon la Nantes și are în palmares titlul mondial, cucerit în 2013.

„Este foarte bine că am reuşit să perfectăm şi acest transfer. Era important să găsim un o jucătoare care să acopere împreună cu Georgiana Ciuciulete postul de pivot, iar acum cred că putem spune că avem această acoperire de care era nevoie. Elaine Gomes va aduce echipei puțin din stilul dinamic al handbalului brazilian. Din ce am urmărit-o, este o jucătoare care combină tehnica cu explozia mișcărilor la linia de 6 metri, având totodată și un puternic profil defensiv. Alături de celelalte jucătoare pe care le-am transferat în această vară, cred că stilul de joc al Coronei va fi mult mai dinamic şi în acest fel şi mai pe placul suporterilor care vin la sală şi să vadă spectacol în teren. Acum, cred că echipa are aceste ingrediente de a oferi acel handbal pe care de fapt ni-l dorim cu toţii”, a declarat Liviu Dragomir, președintele Coronei Brașov

Formația de la poalele Tâmpei a ajuns, așadar, la cinci transferuri, după ce le-a mai adus pe Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Ivona Pavicevic și Natasha Nolevska.