Corona Brașov a anunțat 5 transferuri în tentativa de a reveni în Liga Florilor

Corona Brașov își propune să revină în Liga Florilor la sfârșitul sezonului 2021-2022 și a efectuat și 5 transferuri pentru a-li întări echipa.

Au venit la echipă în această vară Diana Diaconu, Bianca Voica, Alexandra Dumitrașcu, Ana Maria Vacariu și Patricia Moraru vor juca în culorile galben și albastru din această toamnă.

Iată prezentarea făcută de clubul brașovean pe site-ul oficial:

„Portarul Diana Diaconu, în vârstă de 29 de ani, vine de la CS Rapid București. Jucătoare cu experiență, Diana a mai evoluat la HC Zalău, „U” Cluj, CSM Târgu Mureș și CS Dacia Mioveni. Este născută în Sighișoara.

Piteșteanca Bianca Voica va evolua ca pivot pentru CSM Corona Brașov, după ce a jucat în sezonul anterior pentru CSM București. Bianca este acomodată, deja, cu atmosfera din orașul de la poalele Tâmpei, deoarece s-a pregătit o bună perioadă în cadrul Centrului de Excelență de la Brașov. În prezent este și componentă a lotului național.

Un alt transfer de la CSM București vine să întărească jocul pe extreme al Coronei. Alexandra Dumitrașcu are 19 ani și se află în vârf de formă. La fel ca și coechipiera ei, Bianca Voica, este componentă a lotului național de tineret. Alexandra a mai evoluat și la SCM Gloria Buzău.

Interii, „gurile de tun” ale Coronei, vor primi forțe proaspete prin bucureștencele Ana Maria Vacariu, interul stânga în vârstă de aproape 23 de ani, ce vine de la CS Rapid București și jucătoarea de 21 de ani, Patricia Moraru, ce vine de pe postul de inter stânga de la SCM Gloria Buzău. Ana Maria a trecut pe la HCM Slobozia și CS Dacia Mioveni și s-a antrenat la Centrele de Excelență din Brașov și Vâlcea, iar Patricia Moraru pe la CSM București, CS Rapid București și „U” Cluj. Ambele jucătoare au fost componente ale lotului național de tineret”.

Alin Bondar: „Am încercat să aducem jucătoare care sa aibă cam același profil cu jucătoarele deja existente în cadrul lotului”

„Pentru sezonul 2021-2022, am decis să facem un număr de cinci transferuri, pentru a consolida lotul și pentru a avea cât mai multe opțiuni în joc pe parcursul acestui campionat. Am încercat să aducem jucătoare care sa aibă cam același profil cu jucătoarele deja existente în cadrul lotului. Am ales, de asemenea, și câteva jucătoare cu un plus de experiență, care să ne aducă un plus în atingerea obiectivelor.

Jucătoarele venite au fost sau sunt componente ale loturilor naționale ale României și sperăm să fie o alegere fericită pentru ambele părți! Le urăm bun venit și mult succes!”, a declarat antrenorul Alin Bondar.