Ciprian Șandru a semnat cu HCDS Constanța. „Voi juca ce îmi cere antrenorul, pe orice poziție”

Ciprian Șandru s-a despărțit de Potaissa Turda, după numai o jumătate de sezon, iar la câteva zile a semnat cu HC Dobrogea Sud Constanța. El va acoperi practic plecarea interului stânga Yassin Omar, care nu a confirmat.

Campion 4 ani la rând cu Dinamo, Șandru speră să obțină rezultate notabile și cu noua lui echipă. „Am venit la Constanța pentru performanța care se face aici. Este un proiect serios, al unui club care se bate pentru multe trofee. Sper să câștigăm tot ceea ce ne-am propus. Vreau să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele și voi da totul pe teren pentru asta. Nu cred că vor fi probleme de acomodare. Pe cei cu care am jucat la echipa națională îi cunosc, sunt băieți extraordinari. Aștept să fie lotul complet și sunt convins că va fi bine. Voi juca ce îmi cere antrenorul, pe orice poziție”, a declarat handbalistul pentru site-ul oficial al clubului.

„Este un jucător foarte bun, pe care ni l-am dorit la Constanța și în urmă cu două sezoane. Eu zic că este un câștig mare, un jucător român de 29 de ani în plină maturitate care sunt sigur că ne va ajura să îndeplinim obiectivele. Venirea lui cu siguranță va întări mult linia de 9 metri. Poate juca inter stânga, centru și inter dreapta, unde îl avem doar pe Malinovic. Omar nu a reușit să se integreze, a fost prima lui experiență în afara Egiptului. A semnat cu o echipă din Qatar”, a susținut și președintele clubului, Rudi Stănescu.