Bursa transferurilor | Steaua negociază cu doi dintre „stâlpii” echipei CSM București în ultimii ani

Sunt tot mai multe informații în ultimele zile că pivotul Adrian Rotaru și apărătorul Robert Militaru, ambii componenți ai echipei naționale, sunt la un pas de a fi transferați de Steaua București. Practic, proiectul CSM București la masculin din ultimii ani a fost consolidat și în jurul celor doi handbaliști, astfel că în cazul în care Steaua va reuși să-i aducă, atunci va da o adevărată lovitură pe piața transferurilor.

În vestiarul echipei CSM București nu este liniște, iar rezultul din ultima etapă a sezonului regulat cu Poli Timișoara (scor 17-27) întărește acest lucru. Formația din Capitală a avut o evoluție neașteptat de slabă în Banat, în condițiile în care avea mare nevoie de cel puțin un punct pentru a termina pe locul 2 la sfârșitul sezonului regulat.

Antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă, îi știe foarte bine pe cei doi jucători din perioada în care a lucrat cu ei la naționala de tineret. De altfel, inclusiv cu Robert Militaru și Adrian Rotaru în echipă, antrenorul a reușit să ducă România pe locul 8 la Mondialul U21 din 2015.