Bogdan Criciotoiu a semnat cu CSM București

Bogdan Criciotoiu este primul transfer oficial al echipei CSM București pentru sezonul 2019-2020. Interul dreapta a anunțat că revine în Liga Națională pentru a câștiga titlul, așa cum a făcut-o în alte patru ocazii cu HCM Constanța. El se află sub contract în acest moment cu Bergischer (Germania).

„Îmi doresc să punem încă un trofeu lângă cele din vitrina clubului, acela de campion național. Din Germania, CSM București se vede ca o echipă puternică, a demonstrat că se poate bate ani la rând pentru Liga Națională. Sper să vin cu noroc, să aduc un plus echipei și să câștigăm campionatul. Am vorbit timp de câteva luni cu jucătorii pe care-i cunosc la echipă, cei cu care am jucat și la prima reprezentativă. Cu ajutorul lor am luat această decizie de a veni CSM. Mi-au explicat ce înseamnă să fii tigru adevărat și îmi doresc să fiu tigru adevărat. Le-am urmărit meciurile băieților încă din returul campionatului, le țin pumnii și le doresc să joace finala în acest sezon”, a declarat Bogdan Criciotoiu pentru site-ul oficial al clubului.

La echipa masculină se anunță o perioadă fierbinte din punct de vedere al transferurilor, având în vedere că vor fi și multe plecări. Deocamdată, clubul a oficializat despărțirea de Ramon Șomlea și Daniel Bera.