Bianca Bazaliu are mai multe oferte din Liga Națională. Clubul cu cele mai mari șanse să o transfere

După 4 ani în care a primit puține șanse la CSM București, Bianca Bazaliu (21 ani) se va despărți, probabil, în vară de campioana en-titre. Cel mai bun inter stânga la Mondialul de junioare din 2014 are puține șanse să se impună și în sezonul următor la CSM, în condițiile în care ea ar urma să lupte pentru același post cu Cristina Neagu, Gabriela Perianu (transferată deja de la Siofok) și Claudia Constantinescu. La nevoie, inter stânga mai poate evolua și Elizabeth Omoregie.

Bianca Bazaliu are mai multe oferte din Liga Națională, Dunărea Brăila, Minaur Baia Mare și Corona Brașov fiind interesante de serviciile ei. Dunărea Brăila a fost la un moment dat în pole-position pentru a obține semnătura jucătoarei, însă acum gruparea de la poalele Tâmpei ar avea cele mai mari șanse să o convingă pe Bianca să accepte oferta. Corona Brașov are un proiect care pune accent mare și pe jucătoare tinere, exemplele fiind Sorina Tîrcă, Cristina Laslo (transfer realizat de la Buducnost), Daria Bucur, Ana Maria Berbece.

Bianca Bazaliu mai are un an de contract cu CSM București, club cu care a ajuns de trei ori în Final Four-ul Ligii Campionilor. În 2016, interul stânga a făcut parte din echipa care a și câștigat trofeul.