Avertisment pentru clubul CSM București? „Tigroaicele” au pierdut o repriză cu Marta Baia Mare, echipă fără niciun punct în liga secundă

Marta Baia Mare și CSM București au deschis, sâmbătă – 11 ianuarie, meciurile din turul 1 al Cupei României la feminin. „Tigroaicele” s-au calificat în faza următoare după un succes cu 32-18, dar primele 30 de minute au fost de domeniul fantasticului.

Divizionara secundă, fără niciun punct în Seria a 4-a în prima jumătate a sezonului, a intrat în avantaj la cabine, scor 13-12! CSM București nu a intrat în teren cu formula de bază, dar în primul „7” s-au regăsit jucătoare precum Elizabeth Omoregie, Gabriela Perianu și Itana Grbic.

Când CSM București s-a apucat de joc în partea secundă, lucrurile au intrat în normal, iar victoria a fost fără dubii. Dar anumite semne de întrebări au rămas!

La fel ca și săptămâna trecută la Slatina, CSM București a făcut deplasarea la Baia Mare în ziua meciului! Este adevărat, de această dată s-a zburat cu avionul, nu a mai fost făcut un drum cu autocarul. Surse ne-au relatat însă că gruparea finanțată de Primăria Capitalei are foarte multe datorii la furnizori, iar cazările nu ar mai putea fi luate decât cu plata pe loc! Ori clubul nu ar dispune de fonduri în această perioadă.

Dacă acesta a fost sau nu motivul deplasării în ziua meciului, rămâne de aflat. Pe de altă parte, n-ar fi exclus ca prima repriză cu Marta Baia Mare să fi fost și un avertisment al „tigroicelor” pentru club, că o astfel de situație nu mai poate fi tolerată. Dincolo de faptul, în sine, că salariile vin din ce în ce mai greu, că întârzierile au devenit deja insuportabile, din moment ce această stare de fapt persistă de un an.