Antrenorul Paulo Pereira, confirmat și pentru sezonul următor

CSM București traversează o perioadă încărcată cu echipa feminină, dar nu neglijează nici sectorul masculin, având în vedere că trupa lui Paulo Pereira este în luptă pentru titlu. Una dintre puținele informații oficiale care au venit în ultima vreme dinspre echipa de băieți îl vizează chiar pe antrenorul portughez. Gabriela Szabo, directorul general, a confirmat faptul că Pereira va rămâne la CSM București și în sezonul 2019-2020.

Selecționerul Portugaliei a fost tentat la un moment dat să renunțe la postul de antrenor principal la finalul sezonului. „Ne dorim foarte tare să fim pe podium și cu băieții. Am avut o discuție de principiu cu team-managerul echipei, cum vede el așezarea pentru sezonul următor, pe care am prezentat-o, de altfel, și Consiliului de Administrație. Strategia a fost avizată. Ceea ce știm este că staff-ul tehnic va rămâne același. Paulo Pereira are contract până în 2020 cu CSM București”, a declarat Gabriela Szabo în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Paulo Pereira a ajuns la CSM București în urmă cu aproximativ un an, chiar înainte de play-off, când l-a înlocuit în funție pe Vlad Caba. În primul sezon, portughezul a terminat cu echipa în afara podiumului în Liga Națională, după semifinala pierdută cu Steaua în semifinale și finala mică cedată în fața Potaissei Turda.

În acest sezon, CSM București a condus etape bune plutonul în Liga Națională, fiind o candidată la titlu. Azi este calificată în play-off și în semifinalele Cupei Challenge.