Andrea Lekic, candidată pentru titlul de MVP

CSM București a luat un start foarte bun în Liga Campionilor, în ciuda tuturor previziunilor, reușind să obțină trei puncte cu Team Esbjerg (24-22) și Rostov Don (23-23). Plecarea lui Tomas Ryde pare să fi fost cea mai bună soluție, după ce în campionat echipa a suferit două înfrângeri.

După partida cu Esbjerg, Denisa Dedu a fost desemnată MVP-ul etapei 1. Acum, după runda a doua, o altă jucătoare de la CSM București se numără printre cele mai bune trei jucătoare, este vorba despre Andrea Lekic, autoare a 8 goluri cu Rostov Don. Celelalte două propuneri ale EHF sunt Klujber Katrin (FTC Kézilabda) și Stine Bredal Oftedal (Győri Audi ETO KC).

MVP-ul etapei a doua va fi desemnată pe baza voturilor, iar Andrea Lekic poate fi votată AICI: https://ehf-handball.app.do/3-stars-round-2-deloehfcl

3 stars | Round 2 | DELO WOMEN'S EHF Champions League

⭐ 3 players, 3 stars, but which one is the best among the best? Andrea Lekic – CSM Bucuresti OficialKlujber Katrin – FTC KézilabdaStine Bredal Oftedal – Győri Audi ETO KCVote here ⬇️⬇️⬇️https://ehf-handball.app.do/3-stars-round-2-deloehfcl

Publicată de EHF Champions League pe Luni, 14 octombrie 2019

CSM București – Rostov Don a fost derby-ul etapei a 2-a, Vâlcea a fost serios „scuturată” la Brest (24-37), Podravka a furnizat surpriza și a învins-o pe Vipers (25-24), rezultat care s-ar putea să le ajute pe „tigroaice” în faza a doua, iar Gyor a stabilit un nou record de goluri marcate, după 46-21 la Banik Most. După acest ultim rezultat, este cam greu ca la anul, când se va reforma competiția, EHF să nu acorde wildcard-uri tot unor echipe care provin din Top 7 în clasamentul pe națiuni.

Rezultate Etapa a 2-a, Liga Campionilor, Feminin

Grupa A: Ferencvaros – Metz 28-34, Podravka – Vipers 25-24

Grupa B: CSM București – Rostov 23-23, Lublin – Esbjerg 22-28

Grupa C: Brest – SCM Rm. Vâlcea 37-24, Bietigheim – Buducnost 23-30

Grupa D: Banik Most – Gyor 21-46, Savehof – Krim 21-25