A patra schimbare de antrenor a sezonului în LN masculină. Cum arată lista celor mai longevivi tehnicieni

Într-un moment în care toate privirile erau întreptate către turneul Final Four al Cupei României la feminin, CSM Focșani a anunțat rezilierea contractului cu antrenorul Sandu Iacob. O despărțire surprinzătoare, atât prin prisma faptului că sezonului este aproape de final, dar mai ales după rezultatele din acest sezon, cele mai bune din istoria clubului.

CSM Focșani 2007 și antrenorul echipei de handbal seniori, Sandu Iacob, au hotărât de comun acord rezilierea contractului. De pregătirea echipei, până la terminarea actualei ediții a campionatului Ligii Naționale, se va ocupa antrenorul Bogdan Voica.

Conducerea CSM Focșani 2007 îi multumește antrenorului Sandu Iacob pentru munca depusă și îi dorește succes în activitatea viitoare!”, a sunat comunicatul clubului vrâncean.

Antrenorul Sandu Iacob nu a făcut declarații, alte comentarii sau informații vizavi de această „ruptură” nu au fost oferite. Din informațiile noastre, ar exista totuși o explicație, fostul tehnician și conducerea clubului au avut viziuni diferite în privința alcătuirii echipei pentru sezonul următor, motiv pentru care s-a ajuns în această situație.

Cert este că echipa CSM Focșani, calificată în play-off în acest sezon, a efectuat a patra schimbare de antrenor la nivelul băncii tehnice în LN masculină, după Călărași (Petrea – Bebeshko), Făgăraș (Andrieș – Petrea) și Bacău (Hairi – Armanu).

La polul opus, Potaissa Turda are de departe cea mai stabilă bancă tehnică, Horațiu Gal fiind antrenor principal în Liga Națională de când a promovat echipa, adică din 2011. Pe locul secund ar fi Pero Milosevic, ajuns la cinci sezoane pe banca echipei Poli Timișoara.

Foto: Cătălin Vlădescu